GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT RHODOS

GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT RHODOS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteitenrestaurant Rhodos. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 21:31 het meeste vlees is verbrand
14 mei 2022 om 19:32 Top eten, zoals altijd. Alleen de friet mag iets langer gebakken worden! Bezorging was heel snel.
7 mei 2022 om 20:55 Zoals altijd vers en goed verzorgd eten! Ruime porties. Snelle bezorging.
7 mei 2022 om 8:17 Heerlijke mix grill en tzaziki besteld. Prima op tijd en vriendelijke nette bezorging.
30 apr 2022 om 23:25 Duurder veel te lang het bezorgen verals omdat ik om 19 uur alweer moest werken. Kon niet van eten genieten
30 apr 2022 om 8:18 Het was super lekker. Alleen vonden we de hoeveelheid die je krijgt voor wat je betaalt niet in verhouding. Bij de zalm zouden best nog frietjes of gegrilde groenten kunnen. Nu betaal je 21 euro voor eigenlijk alleen een stukje zalm en wat salade.
27 apr 2022 om 20:59 Lekker zoals altijd.. Dikke aanrader!!!!!!
27 apr 2022 om 19:17 Warm aangekomen, snel bezorgd en lekker
27 apr 2022 om 19:09 Super! Lekker warm, snelle bezorging. Eten was erg veel, maar erg smakelijk. Aanrader!